Zelfbouwcontainer

Op zoek naar zelfbouwcontainers? Wij bieden allerlei soorten zelfbouw containers

Het zoeken naar zelfbouwcontainers kan een spannend avontuur zijn voor wie op zoek is naar extra opslagruimte. Of u nu een tuin, bedrijf of bouwplaats wilt uitbreiden, het vinden van de juiste zelfbouwcontainer kan een wereld van verschil maken. Met een breed scala, van verschillende afmetingen tot aanpassingsmogelijkheden zoals deurtypes en kleuren, is er voor elk project de perfecte oplossing. Bij het zoeken naar zelfbouwcontainers is het belangrijk om te letten op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Met de juiste container kunt u niet alleen extra ruimte creëren, maar ook zorgen voor een georganiseerde en efficiënte omgeving. Of u nu een professionele aannemer bent die op zoek is naar tijdelijke opslag op de bouwplaats, of een tuinliefhebber die behoefte heeft aan extra tuinopslag, het vinden van de perfecte zelfbouw container kan uw project naar een hoger niveau tillen. Daarom zijn onze demontabele containers zeker het kopen waard. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit materiaalcontainer die u nooit zal teleurstellen. Bekijk onze zelfbouw containers voor alle opties en mogelijkheden. 

Dus, heeft u interesse of wilt u ons wat vragen? Neem contact met ons op via de telefoon: 010 – 822 0544 of stuur een mail naar klantenservice@snelbouwcontainer.nl.

BEKIJK DE OPZETVIDEO VAN DE DEMONTABELE ZELFBOUWCONTAINER

Snelbouwcontainer de expert op het gebied van de demontabele zelfbouwcontainer

U bent op zoek naar extra ruimte in bijvoorbeeld uw tuin, op uw bedrijf of op de parkeerplaats. Zoek dan niet verder, want de voorraad container van Snelbouwcontainer biedt voor u de oplossing. Bij Snelbouwcontainer kunt u opslagcontainers aanschaffen in alle soorten en maten, bijvoorbeeld het meeste gekozen model de 3×2 demontabele zelfbouwcontainer. Deze container heeft vele voordelen, deze zullen wij hieronder voor u opsommen:

  • De opslagcontainers zijn van het merk Best Of Steel, zij staan bekend om hun Duitse kwaliteit;
  • U krijgt 10 jaar anti-roest garantie op de container;
  • De containers beschikken over alle TUV-certificaten voor de bouw, kortom kwaliteit;
  • De container is volledig demontabel, afhankelijk van de grootte op te zetten met 2 tot 4 mensen in minder dan 10 minuten, zonder hulp van gereedschap;
  • De container is gemaakt van volledig gegalvaniseerd staal met een dikte van 0,8 mm;
  • Beschikbaar in verschillende deurtypes, dus geschikt voor ieder opslag probleemstuk;
  • De vloer van de container is gemaakt van OSB-hout met een draagvermogen van maar liefst 500 kg per vierkante meter
  • Uw container kan geproduceerd worden in een RAL-kleur naar keuze om te matchen met bijvoorbeeld de bedrijfskleuren of de kleuren van d

Demontabele snelbouw container kopen doet u bij ons

Demontabele zelf bouwcontainer met een dubbele deur op de lange zijde of de korte zijde van Snelbouwcontainer is de beste in de markt. Dit vinden wij erg belangrijk, daarom bieden wij de beste kwaliteit voor u. Wat onze containers zo goed maakt, is dat de containers gemakkelijk is op te bouwen binnen 10 minuten en u heeft hier geen zwaar gereedschap voor nodig. Daarnaast, vinden wij klantenservice erg belangrijk. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te helpen. Wij bieden een breed assortiment aan containers die direct uit voorraad komen en leverbaar zijn waardoor we ze uw wens samen te stellen zijn. 

Dus, bent u op zoek  bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze zeecontainers? Bekijk dan snel onze materiaalcontainers voor extra opslag die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Als u vragen heeft of wilt u meer informatie hebben, dan kunt u ons bellen naar: 010 822 0544 of stuur een mail naar klantenserivce@snelbouwconainer.nlClose