Voor iedere situatie een opslagcontainer

Onze opslagcontainer s zijn voor praktisch alle doeleinden geschikt. Met een ruime keuze in maatvoering en opties, hebben we bij Snelbouwcontainer.nl altijd een container die bij u past!

Verhuiscontainer

De containers van Snelbouwcontainer.nl zijn uitermate geschikt als verhuiscontainer. Door de solide constructie kunt u uw volledige inboedel in een (of meerdere) containers kwijt. Naderhand bepaalt u zelf of u de container beschikbaar houdt als extra opslagruimte of afbreekt en opslaat totdat u de container weer nodig heeft.

Verbouwcontainer

U gaat uw huidige woning flink verbouwen. Maar wat doet u met uw inboedel? Gebruik onze container als verbouwcontainer. De containers van Snelbouwcontainer.nl worden als compact bouwpakket geleverd, daardoor zijn de containers tot aan iedere drempel leverbaar. Geen gepieker meer, geen dure transportkosten om uw spullen op een andere locatie op te slaan, maar uw inboedel veilig en droog voor de deur in uw eigen container!

Materiaalcontainer

Materiaalcontainers van Snelbouwcontainer.nl zijn onmisbaar op de bouwplaats. Het biedt de mogelijkheid om zeer efficiënt te werk te gaan. Een materiaalcontainer is ideaal voor het veilig opslaan van materialen en gereedschap. De materiaalcontainers van Snelbouwcontainer.nl zijn uitgerust met een cilinderslot, en kunnen daarnaast worden uitgerust met een extra anti-diefstal veiligheidsbalk. Uw materiaal dus veilig achter slot en grendel! Met een materiaalcontainer bepaalt u wie toegang heeft tot welke container en dus wie er bevoegd is om bij bepaalde materialen en/of gereedschappen te komen. Zo kunnen vaklui ’s ochtends direct aan hun werkzaamheden beginnen!

Voorraadopslagruimte

U komt voorraadopslagruimte te kort. U heeft namelijk iedere vierkante meter van uw winkel nodig voor het genereren van omzet. Voorraadopslag huren is een kostbare zaak. Met een voorraadopslagcontainer van Snelbouwcontainer.nl heeft u met een relatief lage investering een zee van ruimte beschikbaar. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan per mail of bel ons.

Container op maat

Container op maat? Nou, niet helemaal. Maar we leveren wel maatwerk! Samen met u gaan we aan de hand van uw wensen bepalen welke container(combinatie) voor u het meeste geschikt zou zijn. Gaat u voor een demontabele snelbouwcontainer 6×2 meter of past een demontabele snelbouw zeecontainer 12,2 x 2×3 meter met twee deuren aan de kopse kant beter bij uw gebruiksdoeleinden? Bel ons, dan helpen we u graag verder!

Demontabele zeecontainers

Bij Snelbouwcontainer.nl hebben we snelbouw demontabele zeecontainers. Een zee aan ruimte binnen een handomdraai, oké, toegegeven een paar handomdraaien. De zeecontainers zijn beschikbaar in de formaten: 12,2 x 2,3 meter3,1 x 2,3 meter en 6,1 x 2,3 meter. Hieronder enkele specificaties van onze zeecontainers:

  • 4 jack ringen voor eenvoudig transport, geschikt voor het tillen met een kraan tot 3ton
  • Metalen lopers voor heftruck transport en grond ventilatie
  • Stevige OBS houten vloeren met een draagvermogen van 500kg/m²
  • Sneeuw last beveiliging tot 135kg/m²
  • Montage zonder gereedschap, eenvoudig en snel op te zetten met 2 mensen (video voorbeeld: 2 x 3 m)
  • Best-Point-Technologie met een 10 jarige anti-corrosie garantie op deze punten
  • Levering: plat verpakt of door ons gemonteerd


Close