Premium XXL Demontabele Snelbouw Container Combinatie 3×6

BOS containers zijn de grootste en meest kwalitatieve demontabele containers van de wereld!
Duurzaamheid: 10 jaar anti-roestgarantie!
Alle certificaten benodigd voor de bouw, industrie en andere bedrijfsactiviteiten!
Korte opbouw tijd: 10 min met 2 personen!
Demontabel: snel en makkelijk te verplaatsen!
Volledig gegalvaniseerd, maar liefst 0,8 mm!
OSB houten vloer met 500kg per m2 belasting van zeer degelijke kwaliteit!
U heeft de keuze uit 2 deuren aan de kopzijde en 1 deur aan de kopzijde!

Vanaf:  5.799,00

SKUSCC2400-3x6-LZ Category

XXL Demontabele Snelbouw Container Combinatie

XXL Demontabele Snelbouw Container Combinatie
Als grootste leverancier van BOS snelbouwcontainers in Nederland zien wij vele soorten en formaten demontabele containers voorbijkomen. Een echte topper in het middensegment de demontabele snelbouw container combinatie van 3×6 meter, is nu verkrijgbaar als XXL-variant. Deze demontabele snelbouw container combinatie 3×6 XXL is ruim 40cm hoger dan zijn kleine broertje. Met een hoogte van 2,4 meter wordt deze combinatie voor vrijwel iedere toepassing geschikt.

Bekijk hieronder onze drone videos van XXL combinatie containers bij onze klanten, meer zien? Neem contact met ons op!

Combinatie snelbouwcontainer 4×3 met raam

Net als alle andere modellen van Snelbouw Container wordt de 3×6 XXL geleverd met een gepatenteerd kliksysteem, daardoor is ook deze grote opslagcontainer eenvoudig en snel te monteren. Wist u dat u bij het monteren van deze demontabele container geen enkel stuk gereedschap nodig heeft? Gewoon wat oer Hollandse man- of vrouwkracht en de demontabele container 3×6 XXL staat in een mum van tijd in elkaar. Net als alle andere demontabele snelbouw containers in ons assortiment omschrijven flexibiliteit, mobiel, robuust en snelle montage dit product het beste.

Snelbouw Containers veroveren in rap tempo marktaandeel in branches waarbij opslag, in de ruimste zin van het woord, een rol speelt. Tijdelijke of permanente opslag, een Snelbouw Container biedt voor ieder opslagprobleem een oplossing. SnelbouwContainer.nl levert demontabele containers van goede kwaliteit in diverse afmetingen. Als we spreken van Duitse degelijkheid, dan geldt dat zeker voor het assortiment demontabele opslagcontainers van Snelbouw Container.

De demontabele containers van Snelbouwcontainers worden ingezet in de industrie en bouw, maar ook bij scholen en kinderopvangcentra worden Snelbouw Containers steeds vaker ingezet. Ook particulieren maken steeds vaker gebruik van onze (veelal) vergunningsvrij te plaatsen Snelbouw Containers.

De demontabele containers van Snelbouwcontainer.nl zijn gedeeltelijk zelf samen te stellen, wij kunnen de 3×6 XXL Snelbouw Container Combinatie of 6×3 Snelbouw Container Combinatie XXL leveren met dubbele deur aan de kopzijde of enkele deur aan de kopzijde.

Om de demontabele container 3×6 XXL volledig “op maat” te maken zijn diverse accessoires leverbaar. De demontabele snelbouw XXL container combinatie kan naar uw wensen worden uitgebreid, zo is het bijvoorbeeld mogelijk een lichtpaneel in het dak van de demontabele XXL materiaalcontainer te plaatsen voor extra natuurlijk licht tijdens werkzaamheden. Daarnaast kan de demontabele XXL snelbouwcontainer worden uitgebreid met een schuifraam aan de zijwanden van de container. Verder bieden wij verschillende accessoires speciaal ontworpen voor de demontabele XXL container. Zo is het mogelijk de XXL container uit te breiden met een kapstok, lichtpakket of een gereedschapshanger, ideaal als u de XXL container wilt gebruiken als werkplaats of schuur. Ook kan de XXL container worden uitgebreid met stellingen van 1 meter, stellingen van 2 meter of stellingen van 3 meter om gemakkelijk uw spullen te kunnen bereiken. Bekijk hiervoor onze speciale accessoires video op YouTube.

Hieronder nog meer voordelen van de demontabele XXL container combinatie:

  • De 3×6 demontabele snelbouw container combinatie XXL is verzien van metalen lopers voor grondventilatie
  • De vloer van de demontabel snelbouw container is gemaakt van robuust OSB-hout
  • Met een maximaal draagvermogen van 500kg/m² op de vloer, behoort deze snelbouw container tot de stevige jongens
  • Het dak van de 3×6 snelbouw container XXL kan een sneeuwbelasting 200kg/m² aan
  • De demontabele container is voorzien van Best-Point technologie met een 10 jaar anti corrosie garantie op de Best-Point voegen
  • Bij bestelling van een 3×6 XXL demontabele container bepaalt u hoe wij de container uitleveren: plat verpakt of door ons gemonteerd op locatie

Bij SnelbouwContainer.nl gaan wij uit van de standaardmaatvoering lengte x breedte x hoogte. Wij zijn ons ervan bewust dat onze klanten deze standaardmaatvoering niet altijd hanteren, daarom omschrijven wij dit product ook als demontabele snelbouwcontainer 4×3 XXL, XXL demontabele opslagcontainer 4×3, opslagcontainer 4×3 XXL en snelbouwcontainer 4×3 XXL.

Technische Gegevens Snelbouw XXL Combinatie Container 3×6

Type: Demontable container inclusief kliksysteem
Materiaal: Staal
Gewicht: 1015 Kg
Afmeting buitenkant: 3100x6300x2445mm(LxBxH)
Afmeting binnenkant: 2975x6175x2280mm(LxBxH)
Bodem: Hout – Belastbaar tot 500kg per m2
Wanden: Geprofileerde staalplaat
Oppervlakte: Thermisch verzinkt
Aantal deuren – keuzen uit: 2 deuren aan kopzijden / 1 deur aan kopzijden

 

Deurtype

1 deur aan korte zijde, 2 deuren aan kopzijde

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Premium XXL Demontabele Snelbouw Container Combinatie 3×6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *