Premium Stelling 3 stalen platen van 2 meter

3 stalen platen van 2 meter.

Maten: 2000 mm lang 420 mm diep

Verstelbaar: 100mm in hoogte verstelbaar

Materiaal: Verzinkte staalplaten

Laad capaciteit tot 50kg per beugel

 250,00 ex. BTW

SKUZRS210-3-2-420 Category

Stelling 3 stalen platen van 2 meter

Bent u op zoek naar een stelling 3 stalen platen van 2 meter zodat u uw gereedschap en dergelijken niet op de grond hoeft op te slaan? Dan hebben wij hier de ideale oplossing voor u. Deze handige stelling 3×2 meter kan worden gebruikt op alle snelbouw containers van het merk Best Of Steel. De stalen stelling wordt geleverd met drie stalen planken van 2m lang en een diepte van 420mm. Er worden zes beugels bijgeleverd die 50kg per stuk kunnen houden. De stalen planken zijn 100mm in hoogte verstelbaar en zijn gemaakt van verzinkt staal. Deze stelling is ideaal voor opslag van al uw producten en/of goederen.

Alle mogelijke accessoires bij Snelbouwcontainer

Het stellingsysteem is ideaal voor het opbergen van al uw producten. Deze stalen stelling kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het opbergen van uw archieven of tuinartikelen. Omdat de hoogte van de stalen planken verstelbaar is wordt het nu nog gemakkelijker kleine of grotere producten op te bergen. Alles heeft meteen een mooie plek in uw container zodat u nooit meer iets kwijt hoeft te raken. Het stellingsysteem kan tot wel 50kg per beugel aan gewicht houden. Dit betekent dat er per stalen plank tot 100kg op kan worden gelegd.

De stelling is ideaal voor al uw kleine producten zoals bijvoorbeeld gereedschap. Stellingen zijn erg handig om producten op te bergen. Deze losse stalen planken zijn stevig zodat er zware producten opgezet kunnen worden. Zo worden de containers ook gebruikt als werkplaats waar deze stelling goed gebruikt kan worden.Ook worden de stellingen vaak gebruikt als opbergkast De stellingen worden ook gebruikt voor het opbergen van uw boodschappen en uw tuingereedschap.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Premium Stelling 3 stalen platen van 2 meter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *