Premium Inbraakbeveiliging

Discusslot

Voor containers met enkele en dubbele deuren

Twee sleutels

Voor alle BOS containers

 129,00 ex. BTW

SKUZEBS-2 Category

Inbraakbeveiliging 

Deze inbraakbeveiliging is perfect om alle “bad guys” tegen te houden. Deze stevige inbraakbeveiliging kan worden gebruikt op alle BOS containers. Het is beschikbaar voor enkele en dubbele deuren. Het heeft een discusslot met twee sleutels wat altijd handig is wanneer uw vrouw, man, dochter, zoon, opa of oma ook een sleutel van de container wil. Heeft u een container of wilt u er één aanschaffen dan wordt deze inbraakbeveiliging aanbevolen.

Deze burglar protection is een uitstekende beveiliging tegen inbraak en diefstal.

Alle mogelijke accessoires bij Snelbouwcontainer

Deze burglar protection is een uitstekende beveiliging tegen inbraak en diefstal. Met deze beveiliging staat uw BOS container altijd veilig en hoeft u zich geen zorgen te maken over dat de verkeerde personen aan uw eigendommen zit. Het is gemaakt van stevig staal en kan op alle enkele en dubbele deuren containers van BOS Best Of Steel worden bevestigt. Het is gemakkelijk te bevestigen en te gebruiken. De beveiliging wordt geleverd met twee sleutels en is voorzien van een discusslot. Wanneer uw een container aanschaft wordt het aanbevolen om deze inbraakbeveiliging erbij te nemen.

Wanneer uw opslag in uw container heeft liggen is het belangrijk deze te kunnen beschermen tegen diefstal. Buiten de inbraakbeveiliging is er ook een veiligheidsbalk van van massief staal aangeboden deze balk maakt het de inbrekers nog moeilijker om in de container in te breken. Uw kunt deze veiligheidsbalk vinden onder het kopje accessoires onder het kopje producten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Premium Inbraakbeveiliging” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *