Opslagcontainer kopen

Op zoek naar een opslagcontainer?

Extra ruimte nodig voor het opslaan van spullen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een groot scala aan opslagruimtes aan. Onze containers zijn in verschillende afmetingen beschikbaar zodat uw behoeften altijd worden vervuld. Heeft u interesse? Neem contact op en wij helpen u graag verder met al uw vragen. U kunt ons bereiken via de telefoon: 010 – 822 0544 of stuur een mail naar klantenservice@snelbouwcontainer.nl

Snelbouwcontainer de expert op het gebied van de demontabele opslag

U bent op zoek naar extra ruimte in bijvoorbeeld uw tuin, op uw bedrijf of op de parkeerplaats. Zoek dan niet verder, want de demontabele opslagcontainer van Snelbouwcontainer biedt voor u de oplossing. Bij Snelbouwcontainer kunt u opslagcontainers aanschaffen in alle soorten en maten, bijvoorbeeld het meeste gekozen model de 3×2 demontabele snelbouwcontainer. Deze variant heeft vele voordelen, deze zullen wij hieronder voor u opsommen:

 • De opslagcontainers zijn van het merk Best Of Steel, zij staan bekend om hun Duitse kwaliteit:
 • U krijgt 10 jaar anti-roest garantie:
 • Ze beschikken over alle TUV-certificaten voor de bouw, kortom kwaliteit:
 • Ze zijn volledig demontabel, afhankelijk van de grootte op te zetten met 2 tot 4 mensen in minder dan 10 minuten, zonder hulp van gereedschap:
 • De container is gemaakt van volledig gegalvaniseerd staal met een dikte van 0,8 mm:
 • Beschikbaar in verschillende deurtypes, dus geschikt voor ieder opslag probleemstuk:
 • De vloer is gemaakt van OSB-hout met een draagvermogen van maar liefst 500 kg per vierkante meter:
 • Uw container kan geproduceerd worden in een RAL-kleur naar keuze om te matchen met bijvoorbeeld de bedrijfskleuren of de kleuren van de tuin

Waarom een container kopen bij Snelbouwcontainer

Een opslagcontainer van Snelbouwcontainer biedt veel voordelen. Zo leveren wij de beste kwaliteit aan aan u. De BOS-containers staan bekend om hun duitse topkwaliteit. Hierdoor weet u zeker dat uw type container lang meegaat. Daarom bieden wij een anti-roest garantie aan van 10 jaar. Het grote voordeel aan onze opslagcontainers is dat ze demontabel zijn. Dit houdt in dat u gemakkelijk de container met twee personen kunt opbouwen, maar ook weer kunt afbouwen. Door het makkelijke schuif en klik systeem dat snelbouwcontainer biedt kan u de container opslag gemakkelijk op- en afbouwen zonder behulp van gereedschap. 

De verschillende afmetingen die wij aan onze klanten leveren

Onze opslagcontainers zijn in veel verschillende afmetingen beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat uw wensen altijd worden vervuld. Zo leveren wij standaard 10ft opslagcontainers, 20ft container, 30ft en zelfs 40ft. Hierbij kunt u denken aan de volgende afmetingen voor onze standaard producten:

 • 2×2 meter
 • 3×2 meter
 • 4×2 meter
 • 5×2 meter
 • 6×2 meter
  Als u nog meer opslagruimte nodig heeft, dan hebben wij hier de ideale oplossing voor. Het is mogelijk om onze opslagcontainers te koppelen aan elkaar, waardoor het mogelijk is om nog meer opslag te creëren voor al uw goederen indien nodig. Dit is mogelijk door middel van de koppelbalk die in het midden van de containr bevindt. Dit maakt mogelijk dat u zoveel mogelijk containers aan elkaar kunt koppelen als u zelf wilt. 

Opslagcontainer kopen? Vind de perfecte container als extra ruimte

Onze opslag container is ook nog beschikbaar in verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat de container die u aanschaft perfect bij uw huis of bedrijf past.

De standaardkleur die wij leveren is gegalvaniseerd staal. Dit is ook de voordeligste versie die wij aanbieden. Daarnaast zijn onze zeecontainers in alle RAL-kleuren aan. Dit zijn de volgende kleuren:

 • Antraciet
 • Blauw
 • Bruin
 • Donkerblauw
 • Donkergroen
 • Geel
 • Grijs
 • Groen
 • Lichtblauw
 • Lichtgroen
 • Oranje
 • Rood
 • Zwart
  Hierdoor is er altijd een kleur die bij u past!

Waar staan wij van snelbouwcontainer voor?

Wij van Snelbouwcontainer vinden het erg belangrijk dat u zo goed mogelijk wordt geholpen, daarom vinden wij service erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat we altijd voor u klaarstaan.

Dus, heeft u vog vragen over onze producten of heeft in interesse?

Neem gerust contact met ons op. Bel naar 010- 822 0544 of stuur een mail naar klantenserive@snelbouwcontainer.nl

Veelgestelde vragen

Een demontabele opslagplek biedt een kosteneffectieve, duurzame en flexibele oplossing voor extra opslag. Ze zijn makkelijk op- en af te bouwen en ook nog eens bestendig tegen alle weersomstandigheden.

Het voornaamste voordeel van onze opslagcontainer is het moeiteloos opzetten en afbreken zonder de noodzaak van gereedschap. Het montageproces duurt slechts 10 minuten met twee personen, dankzij het handige klik-en-schuifmechanisme. Op onze website zijn montagevideo’s beschikbaar die stapsgewijs instructies bieden voor het opzetten van de container. 

 

De opslagcontainer van Snelbouwcontainer is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van compacte 2×2 meter opties tot ruimere 6×2 meter modellen. Bovendien kunnen ze worden aangepast in alle RAL-kleuren, waardoor er altijd een container is die perfect bij uw voorkeuren aansluit. Ook bieden wij een XXL-variant aan die 30 cm hoger uitgevoerd is. 

Allereerst wordt het als een pakket bij u geleverd. Zorg ervoor dat u eerst het pakket zorgvuldig uitpakt zodat u een overzicht krijgt van alle onderdelen. Daarnaast is het van belang dat de ondergrond op de juiste plek staat. Pak vervolgens de zijplaten en schuif en klik die op de ondergrond. Als u dit bij beide kanten heeft gedaan kunt u de achterwand plaatsen. Als de drie wanden eenmaal staan, kunt u de wand met de deur plaatsen op de ondergrond. Pak vervolgens het dak en plaats deze voorzichtig op alle vier de wanden. Monteer de deurhendel op de deur en loop het even na of alles goed in elkaar is geklikt. Als dit allemaal klopt, is uw opslagruimte klaar voor gebruik.

Alle onze producten zijn zorgvuldig ontworpen en geproduceerd volgens strikte normen en richtlijnen. Ze zijn uitgebreid getest en gecertificeerd om te voldoen aan alle relevante industriële en veiligheidseisen. Dit betekent dat wanneer u een van onze producten plaatst, u kunt vertrouwen op de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid ervan. Of het nu gaat om een opslagcontainer, tuinhuis of een ander product, wij staan garant voor de naleving van de hoogste normen in de industrie. U kunt dus met een gerust hart genieten van uw aankoop, wetende dat deze aan alle nodige eisen voldoet voor een veilig en probleemloos gebruik.

De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de container, het aantal containers en de locatie van levering. Voor specifieke prijzen en mogelijke aanpassingen is het het beste om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

In de eerste plaats willen we je hartelijk bedanken voor je bestelling. Zodra we je bestelling hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de levering te regelen. Samen met u zullen we het meest geschikte moment bepalen voor de levering van de container. Als u ervoor kiest om de container op te halen in plaats van te laten bezorgen, is dat geen enkel probleem. We zullen u dan vragen wanneer en waar u het product kunt ophalen.

U kunt niet bij ons een container huren. Een opslagcontainer huren zullen wij ook niet aanraden, want het is een goede investering. Dit komt doordat de container een hoge restwaarde heeft. Dit zorgt ervoor dat u altijd profijt zou hebben van uw passende container voor uw eventueel uw inboedel. Daarom kunt u gemakkelijk bij ons een container opslag online kopen. 

Wij bieden alleen nieuwe premium producten aan. Deze zijn hoger uitgevoerd dan een standaard container opslag met enkele deur, zodat u altijd de hoogste kwaliteit plek voor opslag van meubels heeft. Dit maakt onze 20ft de ideale oplossing voor meubels en andere inboedel. Close