fbpx

Opslagcontainer kopen? Hier moet je op letten!

Opslagcontainer met stellingen

Je wilt een opslagcontainer kopen, je wilt namelijk goederen opslaan, transporteren of je hebt extra ruimte nodig. Welk doel je ook hebt, er is altijd een geschikte container te vinden op SnelbouwContainer.nl. Er zijn echter een paar zaken waar je rekening mee dient te houden als je een opslagcontainer gaat kopen, daarover informeren we je in deze blog.

Goederen opslaan in je eigen opslagcontainer

Als je snel extra ruimte nodig hebt is het kopen van een opslagcontainer een logische keuze. Je wilt je geen zorgen hoeven maken over je tijdelijk of langdurig opgeslagen goederen. Met een opslagcontainer van SnelBouwcontainer.nl ben je die zorgen kwijt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de omstandigheden waarin je kostbaarste bezit of bedrijfsinventaris verkeert. Standaard worden de opslagcontainer van SnelBouwcontainer.nl geleverd met een cilinderslot. Het zekere voor het onzekere nemen? Kijk dan ook eens naar het discusslot of de anti-diefstal veiligheidsbalk. Hoe groot je opslagprobleem ook is, voor ieder probleem biedt Snelbouwcontainer.nl een oplossing. Onze containers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Andere wensen? Laat je opslag- of verhuiscontainer op maat maken!

Transportfunctie

Een opslagcontainer kopen om te gebruiken als verhuiscontainer? Prima plan! Met 4 jackringen aan het plafond van de opslagcontainer is de container geschikt voor transport en te tillen met een kraan tot 3 ton. Daarnaast wordt de opslagcontainer standaard geleverd met metalen lopers. De metalen lopers hebben een dubbelfunctie:

  1. De container is door de metalen lopers te transporteren met een heftruck
  2. De metalen lopers zorgen voor grondventilatie in je opslagcontainer

Daarnaast is het natuurlijk ook handig dat de opslagcontainer ook weer uit elkaar gehaald kan worden, als deze een tijdje niet gebruikt hoeft te worden. Je kunt hem dan als bouwpakketje opslaan zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt.

Extra opslagcapaciteit, plaats je de opslagcontainer binnen of buiten?
Voordat je een opslagcontainer koopt is het van belang te weten waar je deze gaat plaatsen. Zet je hem in een schuur? Dan zijn de standaard snelbouwcontainers prima geschikt. Ga je de opslagcontainer of verhuiscontainer buiten plaatsen? Denk dan aan vochtontwikkeling. Condensvorming is vaak een probleem bij langdurige buitenopslag van hoogwaardige goederen. Onze thermocontainers bieden de oplossing voor dit probleem. De thermocontainers kenmerken zich onder andere door de geïsoleerde deur met een hoogwaardige profielafdichting en 40 mm dik isolatiemateriaal in de wanden en het dak. Deze containers zijn hierdoor zeer geschikt om als opslagcontainer of verhuiscontainer in de tuin, of op het erf te worden geplaatst.

Geen ruimte voor een opslagcontainer op eigen terrein?

Je wilt graag gebruik maken van een opslagcontainer omdat je tijdelijk of langdurig je goederen wilt opslaan maar bij je huis heb je die gelegenheid en/of ruimte niet. Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze partner N. Voorwinden opslag om de huurmogelijkheden van een opslagcontainer te bespreken. N. Voorwinden opslag is gevestigd in Bergschenhoek, direct gelegen aan Rotterdam, tussen Zoetermeer, Delft en Den Haag. Met een tweede vestiging in Gouda bedienen ze de Randstad perfect als het gaat om opslagverhuur.

Snelle levering door heel Nederland

Wij hebben onze demontabele opslagcontainers op voorraad en kunnen deze snel aan je leveren. Door heel Nederland leveren wij onze containers met eigen service of dit nu in grote steden Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht is of in een kleinere plaats als Giethoorn, wij komen overal! Door onze omvang kunnen wij scherpe tarieven offreren. Neem contact met ons op en stel je vraag, wij helpen je graag!

Een reactie op “Opslagcontainer kopen? Hier moet je op letten!

  1. Peter zegt:

    Handige blog, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik ga nog eens goed bedenken wat ik wil en wat ik nodig heb. Daarna ga ik mijn”perfecte” opslagcontainer kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *