U zoekt een goedkope container? Opslagcontainers hebben we in alle soorten en maten!

Ruimtegebrek, we hebben er allemaal last van

U wilt een oplossing voor uw opslagprobleem in Rotterdam, Amsterdam of Zoetermeer. Ook ver buiten de Randstad kunnen wij iets voor u betekenen.  SnelbouwContainer.nl levert haar goedkope containers door heel Nederland, van Maastricht tot aan Groningen. Van Den Haag tot aan Hengelo. Een opslagcontainer kopen is de oplossing voor uw opslagprobleem.

De BOS opslagcontainer maakt een einde aan uw opslagprobleem

U wilt een goedkope container kopen die kwalitatief niets te wensen over laat. Waar voor uw geld en zelfs meer dan dat! Wij hebben een makkelijke oplossing voor extra ruimte: een BOS opslagcontainer. Het mooiste van alles? De BOS opslagcontainer zetten we binnen 10 minuten voor u op. Zo heeft u meer tijd over voor zaken die er echt toe doen. Dat noemen wij nog eens een slimme koop.

Geschikt voor diverse doelgroepen

Een demontabele opslagcontainer is de ideale opslagruimte op de bouwplaats of op industriegebieden, maar is ook geschikt voor particulier gebruik. Tot onze klantenkring mogen wij ook buitenschoolse opvang vestigingen, gemeenten, restaurant en verhuurbedrijven scharen. Klanten die een opslagcontainers kopen hebben keuze uit verschillende afmetingen en diverse opties. Daardoor zijn de multifunctionele containers geschikt voor iedere branche. Bekijk hier ons portfolio

Goedkoop is één, kwaliteit is wat telt

Als u een goedkope container koopt heeft u daar bepaalde verwachtingen bij. Die verwachtingen overstijgen wij maar wat graag bij SnelbouwContainer.nl. Ten eerste omdat wij op al onze opslagcontainers standaard 10 jaar antiroestgarantie geven. De containers zijn gemaakt van volledige gegalvaniseerd, Ten tweede omdat wij hoge eigen stellen aan ons productaanbod, zo is maximale belasting van een container 500kg per m2 indien de lading gelijkvloers verdeeld is. Als laatste omdat onze opslagcontainers 3x de prijs “Best of Business – Meest innovatieve product” in de heeft gewonnen.

Een goedkope container, wat krijg ik dan?

Natuurlijk krijgt u op alle typen opslagcontainers van BOS 10 jaar antiroestgarantie. Ook zijn onze goedkope containers DIN & ISO 50001, BS OHSAS 180001, DIN & ISO 9001, DIN & ISO 14001, TUV, en CE gecertificeerd. De containers zijn voorzien van 4 hijsogen en metalen lopers onder de vloer. Zo is de container met een kraan of heftruck gemakkelijk te verplaatsen. Iedere container wordt compleet geleverd met vlier, wanden, dak en deurbeslag. Als u dat wilt zetten wij de opslagcontainer graag voor u op, informeer naar de mogelijkheden.Close