Veelgestelde Vragen

Hier treft u een verzameling van vragen die wellicht bij u spelen met betrekking tot demontabele snelbouw containersRegelmatig zullen wij nieuw binnenkomende vragen aan deze veelgestelde vragen pagina toevoegen. Desondanks kan het voor komen dat uw vraag hier niet tussen zit, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer of via de Contact Pagina.

Ja wij hebben voortdurend een grote voorraad in diverse maatvoeringen liggen bij ons op locatie:

Warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek 

Bel gerust naar 010 822 0544 voor een afspraak.

Dit is het grote voordeel van deze containers, ze kunnen door iedereen zonder gebruik van gereedschap in elkaar worden gezet. Het monteren neemt ongeveer een tiental minuten in beslag, uitgaande van twee personen. Dit verschilt per afmeting van de container. Op onze site en bij ieder product treft u een montage video aan.
U krijgt bij Snelbouwcontainer 10 jaar anti roest garantie op uw demontabele snelbouw container!

Wij kennen een aantal betaalmogelijkheden:

  • Via deze site bij bestellen dmv iDeal betaling of Paypal betaling;
  • Via deze site bij bestellen dmv overboeking;
  • Bij afhalen of bezorgen door ons, dmv pin betaling;
  • Bij zakelijk gebruik dmv factuur betaling binnen 14 dagen na aflevering.
Wij hanteren ruime openingstijden, echter is een bezoek aan de showroom wel naar aanleiding van een telefonische afspraak.
Wij nemen contact met u op om af te stemmen wanneer u uw product kunt afhalen, of wanneer wij uw product komen bezorgen en desgewenst monteren.
De bezorg- en montagekosten zijn afhankelijk van de grootte van de container, het aantal en waar ze geleverd moeten worden. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem contact op via de telefoon voor een persoonlijke offerte.
Ja, dat hebben wij. In Bergschenhoek. Neem contact op voor een afspraak.

Bij levering van onze producten dient u het product goed te bekijken. Als u dan klachten heeft, die betrekking hebben op gebreken aan de container of de levering, die uiterlijk waarneembaar zijn, moet dit binnen 24 uur na levering, bij Snelbouwcontainer ter kennisgeving worden gebracht. Dit kan door te bellen naar 010 822 0544. Wij zorgen in overleg met u dat het probleem wordt opgelost en of u in aanmerking komt om de container te retourneren.Close