Demontabele opslagcontainers van Snelbouwcontainer, kwaliteit en gemak onder één dak

De demontabele opslagcontainer van Snelbouwcontainer.nl is beschikbaar in diverse formaten, groot en breed, waardoor ieder opslagprobleem opgelost kan worden door Snelbouwcontainer.nl. De containers zijn geschikt voor (tijdelijke) meubelopslag, maar ook inzetbaar voor het opslaan van inboedel bij verhuizingen, ontruimingen en verbouwingen. 

Gebruik demontabele opslagcontainers

De demontabele snelbouwcontainers van Snelbouwcontainer.nl zijn geschikt voor diverse doeleinden. Met de demontabele containers van Snelbouwcontainer.nl creëert u extra opslagruimte in een handomdraai. Met afmetingen van 6 x 4 en 6 x 5 meter heeft u voor relatief weinig geld veel praktische opbergruimte. Permanente of tijdelijke opslag, de keuze is aan u. Allebei kan natuurlijk ook. Denk aan het opbergen van watersportartikelen, maar ook motoren, scooters en skispullen staan veilig en droog in de snelbouwcontainer. 

Opgeruimd staat netjes!

Seizoenartikelen? Deze slaat u veilig en droog op in een van onze containers. Spullen als tuinmeubilair, motorfiets en winterbanden blijven zo in goede staat. Met een container met een afmeting van 6 x 4 heeft u de beschikking over ruim 47 kubieke meter opslagruimte. Daar kunt u aardig wat materiaal in kwijt. Niet genoeg opslagruimte? Ga dan voor de 6 x 5 container, goed voor bijna 62 m3 opslagruimte. 

Opslagcontainer als extra schuur

Schuur te klein? Met een demontabele 6 x 5 combinatiecontainer zetten we in een mum van tijd een extra schuur in uw tuin. Zo kunt u tuinmeubels, tuingereedschap, fietsen en andere materialen veilig en droog opslaan.

Demontabele opslagcontainer kopen

Een demontabele opslagcontainer kopen is een voor de hand liggende keuze als u snel, kwalitatief goede extra opslagruimte nodig heeft. Als u tijdelijk of langdurig goederen wilt opslaan, wilt u zich geen zorgen hoeven maken over uw opgeslagen materiaal. Niet over de veiligheid, noch over de omstandigheden waarin uw (kostbare) bezit verkeert. Snelbouwcontainer.nl heeft verschillende maten opslagcontainers met diverse opties te koop. Kiest u voor Snellbouwcontainer.nl, dan kiest u dé specialist op het gebied van demontabele opslag waar kwaliteit altijd op de eerste plaats staat. 

Opzetten opslagcontainer: zo gezegd, zo gedaan! Voor het installeren van een snelbouwcontainer zijn, ongeacht het formaat, geen speciale gereedschappen nodig. Sterker nog, er is geen gereedschap nodig. De snelbouwcontainers zijn gemakkelijk op te zetten met minimaal 2 personen.

Om het voor u makkelijk te maken hebben we handige instructievideo’s gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Close