Een demontabele container kopen, waar doe je dat?

Opruimen met een demontabele container

Wij mensen kunnen vaak moeilijk afstand nemen van onze spullen. Aan ieder stuk zit een verhaal. Inmiddels ligt je huis vol met spullen. Opruimen wil je wel, maar vanwege ruimtegebrek weet je niet waar je je spullen moet laten. Wat moet je nu doen? Op internet Google je op termen als ‘opslag container’, ‘zeecontainer’, ‘goedkope container kopen’ en ‘demontabele container kopen’. Google laat je zien dat er verschillende manieren zijn om opslagruimte te huren of te kopen. Dat huren op lange termijn een dure aangelegenheid wordt hoeven we je vast niet uit te leggen. Een container aanschaffen is daarom zeker een verstandigere keuze!

In deze blog leggen we het verschil uit tussen een zeecontainer en een demontabele container, zoomen we in op de bezorging- en montagemogelijkheden en komen we erachter wat de procedure na bestelling is.

Zeecontainer versus demontabele container

Het kopen van een demontabele opslagcontainer, daar gaan we het in deze blog over hebben. De demontabele container, door veel mensen ook wel zeecontainer genoemd, is beschikbaar in verschillende formaten. Het grootste verschil tussen de zeecontainer en een demontabele container: plaatsing. Een zeecontainer is door zijn omvang niet geschikt voor plaatsing op iedere locatie. De demontabele container daarentegen wordt geleverd als bouwpakket en is daarom gemakkelijk op iedere gewenste locatie af te leveren en te monteren.

Montage

Onze demontabele containers kunnen, zoals gezegd, voor ieder opslagprobleem een oplossing bieden. Je kan de demontabele containers met z’n tweeën opzetten zonder gebruik van gereedschappen. Binnen 60 minuten, montage duurt zeker niet langer dan dat, heb je extra opslagruimte tot je beschikking. Geloof je dat niet? Bekijk hier één van onze montagevideo’s op YouTube. Uiteraard kunnen wij de montage ook voor je verzorgen. De kosten hiervan zijn afhankelijk het aantal containers, de grootte van de containers en de bereikbaarheid van plaatsingslocatie. Vraag ons naar de montagemogelijkheden.

Afhalen of bezorgen?

We vinden het leuk als je jouw bestelde container zelf komt ophalen. Op afspraak ben je van harte welkom bij een van onze vestigingen. Echter kunnen we ons goed voorstellen dat je geen tijd, zin of middelen hebt om dat te doen. In dat geval kunnen we er tegen geringe meerprijs voor zorgen dat de container bij je afgeleverd wordt. De bezorging van onze containers doen we zelf. Zo hebben we de planning en kwaliteit in eigen handen en blijven de lijntjes kort.

Alle demontabele containers uit voorraad leverbaar

Bij SnelbouwContainer.nl zijn alle containers uit voorraad leverbaar. SnelbouwContainer.nl levert uitsluitend containers van topkwaliteit. Op alle demontabele containers van het merk BOS verlenen wij 10 jaar antiroestgarantie. Heb je bij ons een demontabele container besteld? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om afhaling, bezorging en eventueel montage te bespreken.Close