De voordelen van een demontabele opslagcontainer

Uiteraard is een opslagcontainer bedoeld om overbodige spullen (tijdelijk) in op te slaan. Maar wat zijn nu precies de specifieke eigenschappen van een opslagcontainer? In deze blog leest u precies welke onderscheidende eigenschappen onze opslagcontainers hebben. Dit zijn de voordelen van een demontabele opslagcontainer:
Een schematisch overzicht van de onderscheidende eigenschappen van onze opslagcontainers.

Hoe ziet de buitenkant van de opslagcontainer eruit?

De buitenkant van de opslagcontainer bestaat uit roestvrij staal, waardoor deze erg lang mee gaat. Om die reden hebben onze opslagcontainers een anti-roest garantie van tien jaar. Verder is de container uitgerust met hijsogen en heftruckkokers, zodat deze makkelijk te verplaatsen is. De opslagcontainer is te bestellen in de maten 2 x 3 tot en met 2 x 6 en eindeloos te koppelen. Zo kunt u opslagruimtes creëren die zo groot zijn als u zelf wilt.

Hoe plaats ik de demontabele opslagcontainer?

Dankzij de hijsogen en de heftruckkokers is de container makkelijk te verplaatsen. Maar voordat het zo ver is moet de container eerst worden opgebouwd. Gelukkig is dit heel eenvoudig te doen. De container is met een aantal sterke mensen makkelijk op te bouwen dankzij een schuifsysteem. De wanden van de opslagcontainer kunnen op de vloer worden geschoven, waarna het dak zorgt voor de stevigheid die wordt verwacht van een opslagcontainer.

Wat zijn de eigenschappen van de opslagcontainer?

De demontabele opslagcontainer beschikt over alle TUV certificaten die nodig zijn om de container ook in de bouw te gebruiken. Daarnaast heeft de demontabele opslagcontainer een optie tot extra inbraakbeveiliging, dankzij de anti-inbraakbalk die erbij aangeschaft kan worden. De container heeft een draagvermogen van 500kg per vierkante meter, waardoor zware producten ook kunnen worden opgeslagen. Verder heeft de opslagcontainer ruimte om stellingplaten op te hangen, waardoor u in de hoogte extra opslagruimte kunt creëren.

Waar kan ik een demontabele opslagcontainer bekijken?

U kunt de demontabele opslagcontainers bekijken in de showrooms in Bergschenhoek en Roosendaal. Daarnaast kunt u op de website de voordelen van de demontabele opslagcontainer bekijken en een offerte opvragen. Heeft u verdere vragen? Dan kunt u ons mailen op info@snelbouwcontainer.nl of even bellen naar 010 822 05 44. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!Close