Warmoeziersweg 20, 2661EH Bergschenhoek

Telefonisch bereikbaar onder nummer 010 822 0544

Veel gestelde vragen

Misschien staat uw vraag hier al tussen

Ja wij hebben voortdurend een grote voorraad in de diverse maatvoeringen liggen bij een van onze locaties. We hebben twee showroom locaties.
 1. Warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek (hoofdvestiging)
 2. Stationsplein 7, 2801 AK Gouda
Bel gerust naar 010 822 0544 voor een afspraak.
Dit is het grote voordeel van deze containers, ze kunnen door iedereen zonder gebruik van gereedschap in elkaar worden gezet. Het monteren neemt ongeveer een tiental minuten in beslag, uitgaande van twee personen. Dit verschilt per afmeting van de container. Op onze site en bij ieder product treft u een montage video aan.
U krijgt bij Snelbouwcontainer 10 jaar anti roest garantie op uw demontabele snelbouw container!
Wij kennen een aantal betaalmogelijkheden:
 • Via deze site bij bestellen dmv iDeal betaling of Paypal betaling;
 • Via deze site bij bestellen dmv overboeking;
 • Bij afhalen of bezorgen door ons, dmv pin betaling;
 • Bij zakelijk gebruik dmv factuur betaling binnen 14 dagen na aflevering.
Wij hanteren ruime openingstijden, echter is een bezoek aan de showroom wel naar aanleiding van een telefonische afspraak.
Wij nemen contact met u op om af te stemmen wanneer u uw product kunt afhalen, of wanneer wij uw product komen bezorgen en desgewenst monteren.
De bezorg- en montagekosten zijn afhankelijk van de grootte van de container, het aantal en waar ze geleverd moeten worden. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem contact op via de telefoon voor een persoonlijke offerte.
Ja, dat hebben wij. In Gouda en Bergschenhoek. Neem contact op voor een afspraak.
Bij levering van onze producten dient u het product goed te bekijken. Als u dan klachten heeft, die betrekking hebben op gebreken aan de container of de levering, die uiterlijk waarneembaar zijn, moet dit binnen 24 uur na levering, bij Snelbouwcontainer.nl ter kennisgeving worden gebracht. Dit kan door te bellen naar 010 822 0544. Wij zorgen in overleg met u dat het probleem wordt opgelost en of u in aanmerking komt om de container te retourneren.

Stuur ons een bericht

  Contact met ons

  Ons team helpt u graag verder!

  bg_image

  Ronald Voorwinden
  Operationeel directeur

  Ronald Voorwinden is de operationele directeur van Snelbouwcontainer. Met alles wat met strategie en uitvoering te maken heeft zit Ronald wel ergens ertussen.
  bg_image

  Kenzo Abel
  Logistiek manager

  Kenzo regelt het transport van Snelbouwcontainer, hij maakt de planning voor de transport medewerkers en houdt de locatie van Bergschenhoek in de gaten.
  bg_image

  Jan-maurice ter Beek
  Marketing / Sales

  Jan-maurice onderhoudt veel van het klantcontact en zorgt voor veel van de verkopen. Ook zet Jan-maurice zich in voor de marketing van Snelbouwcontainer.
  bg_image

  Dion van Calsteren
  Productie medewerker

  Of het nu gaat over een container in elkaar zetten of dat het gaat over stellingen in een container plaatsen, voor Dion is niks te veel en met enthousiasme gaat hij te werk.
  bg_image

  Dennis Prins
  Marketing / Sales

  Als Dennis niet in de sportschool te vinden is dan is Dennis dingen aan het regelen voor Snelbouwcontainer. Dennis zet zich grotendeels in voor de sales, maar zet zich ook in voor Marketing.
  bg_image

  Vincent Schuurman
  Marketing / Web Design

  Vincent zet zich in voor Snelbouwcontainer op het gebied van website design, maar vooral op marketing gebied en SEO waarde behouden en verhogen.
  bg_image

  Thys Lensveld
  Transport medewerker

  Thys is een trouwe loyale transport medewerker voor Snelbouwcontainer en heeft hierdoor al aardig wat ritten op zijn naam staan. Ook helpt Thys de klanten graag een handje met hun nieuwe container.
  bg_image

  Nico Voorwinden
  Directeur

  Nico Voorwinden, ook wel eindbaas genoemd is de oprichter en directeur van Snelbouwcontainer. Na meer dan 20 jaar ervaring in de opslagmarkt richtte Nico samen met zijn zoon Ronald Snelbouwcontainer op.
  bg_image

  Michael Kastelijn
  Transport medewerker

  Michael is een van de jongste medewerkers van Snelbouwcontainer, desalniettemin is Michael een van langst werkende medewerker van Snelbouwcontainer.
  bg_image

  Matthijs Rijfkogel
  Productie medewerker

  Matthijs is misschien nog jong, maar heeft de spierballen van een beer. Vaak is Matthijs te vinden op locatie van klanten om te helpen met het opbouwen van containers.
  bg_image

  Mark Voorwinden
  Transport medewerker

  Mark Voorwinden, zoon van Nico Voorwinden zet zicht in voor Snelbouwcontainer als transport medewerker. Mark heeft al veel ritten op zijn naam staan door heel Nederland en België
  bg_image

  Leon Hulshof
  Transport medewerker

  Leon is de technische specialist van Snelbouwcontainer, Leon kent de containers van Snelbouwcontainer door en door. Hij kan op technisch niveau iedereen voorzien van raad op maat.