Warmoeziersweg 20, 2661EH Bergschenhoek

Telefonisch bereikbaar onder nummer 010 822 0544

Veel gestelde vragen

Misschien staat uw vraag hier al tussen

Heeft u alle maten van de snelbouw containers op voorraad?
Ja wij hebben voortdurend een grote voorraad in de diverse maatvoeringen liggen bij een van onze locaties. We hebben twee showroom locaties.
  1. Warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek (hoofdvestiging)
  2. Stationsplein 7, 2801 AK Gouda
Bel gerust naar 010 822 0544 voor een afspraak.
Kan ik een snelbouw container zelf in elkaar zetten?
Dit is het grote voordeel van deze containers, ze kunnen door iedereen zonder gebruik van gereedschap in elkaar worden gezet. Het monteren neemt ongeveer een tiental minuten in beslag, uitgaande van twee personen. Dit verschilt per afmeting van de container. Op onze site en bij ieder product treft u een montage video aan.
Hoeveel jaar garantie zit er op een demontabele Snelbouwcontainer?
U krijgt bij Snelbouwcontainer 10 jaar anti roest garantie op uw demontabele snelbouw container!
Welke betaalmogelijkheden heeft u?
Wij kennen een aantal betaalmogelijkheden:
  • Via deze site bij bestellen dmv iDeal betaling of Paypal betaling;
  • Via deze site bij bestellen dmv overboeking;
  • Bij afhalen of bezorgen door ons, dmv pin betaling;
  • Bij zakelijk gebruik dmv factuur betaling binnen 14 dagen na aflevering.
Hebben jullie specifieke openingstijden?
Wij hanteren ruime openingstijden, echter is een bezoek aan de showroom wel naar aanleiding van een telefonische afspraak.
Wat gebeurt er exact nadat ik besteld heb?
Wij nemen contact met u op om af te stemmen wanneer u uw product kunt afhalen, of wanneer wij uw product komen bezorgen en desgewenst monteren.
Wat zijn de bezorg- en montage kosten?
De bezorg- en montagekosten zijn afhankelijk van de grootte van de container, het aantal en waar ze geleverd moeten worden. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem contact op via de telefoon voor een persoonlijke offerte.
Hebben jullie een showroomlocatie?
Ja, dat hebben wij. In Gouda en Bergschenhoek. Neem contact op voor een afspraak.
Wat is jullie retourbeleid?
Bij levering van onze producten dient u het product goed te bekijken. Als u dan klachten heeft, die betrekking hebben op gebreken aan de container of de levering, die uiterlijk waarneembaar zijn, moet dit binnen 24 uur na levering, bij Snelbouwcontainer.nl ter kennisgeving worden gebracht. Dit kan door te bellen naar 010 822 0544. Wij zorgen in overleg met u dat het probleem wordt opgelost en of u in aanmerking komt om de container te retourneren.

Stuur ons een bericht

[ninja_forms id=1]

Ons team helpt u graag verder!

bg_image

Ronald Voorwinden
Operationeel directeur

Ronald Voorwinden is de operationele directeur van Snelbouwcontainer. Met alles wat met strategie en uitvoering te maken heeft zit Ronald wel ergens ertussen.
bg_image

Kenzo Abel
Logistiek manager

Kenzo regelt het transport van Snelbouwcontainer, hij maakt de planning voor de transport medewerkers en houdt de locatie van Bergschenhoek in de gaten.
bg_image

Jan-maurice ter Beek
Marketing / Sales

Jan-maurice onderhoudt veel van het klantcontact en zorgt voor veel van de verkopen. Ook zet Jan-maurice zich in voor de marketing van Snelbouwcontainer.
bg_image

Donovan Jongsma
Transport medewerker

Don is een echte kilometer vreter en rijdt op een gemiddelde werkweek meer dan 2000 kilometer door Nederland en België. Verder helpt Donovan klanten vaak met het opbouwen van de containers.
bg_image

Dion van Calsteren
Productie medewerker

Of het nu gaat over een container in elkaar zetten of dat het gaat over stellingen in een container plaatsen, voor Dion is niks te veel en met enthousiasme gaat hij te werk.
bg_image

Dennis Prins
Marketing / Sales

Als Dennis niet in de sportschool te vinden is dan is Dennis dingen aan het regelen voor Snelbouwcontainer. Dennis zet zich grotendeels in voor de sales, maar zet zich ook in voor Marketing.
bg_image

Vincent Schuurman
Marketing / Web Design

Vincent zet zich in voor Snelbouwcontainer op het gebied van website design, maar vooral op marketing gebied en SEO waarde behouden en verhogen.
bg_image

Thys Lensveld
Transport medewerker

Thys is een trouwe loyale transport medewerker voor Snelbouwcontainer en heeft hierdoor al aardig wat ritten op zijn naam staan. Ook helpt Thys de klanten graag een handje met hun nieuwe container.
bg_image

Nico Voorwinden
Directeur

Nico Voorwinden, ook wel eindbaas genoemd is de oprichter en directeur van Snelbouwcontainer. Na meer dan 20 jaar ervaring in de opslagmarkt richtte Nico samen met zijn zoon Ronald Snelbouwcontainer op.
bg_image

Michael Kastelijn
Transport medewerker

Michael is een van de jongste medewerkers van Snelbouwcontainer, desalniettemin is Michael een van langst werkende medewerker van Snelbouwcontainer.
bg_image

Matthijs Rijfkogel
Productie medewerker

Matthijs is misschien nog jong, maar heeft de spierballen van een beer. Vaak is Matthijs te vinden op locatie van klanten om te helpen met het opbouwen van containers.
bg_image

Mark Voorwinden
Transport medewerker

Mark Voorwinden, zoon van Nico Voorwinden zet zicht in voor Snelbouwcontainer als transport medewerker. Mark heeft al veel ritten op zijn naam staan door heel Nederland en België
bg_image

Leon Hulshof
Transport medewerker

Leon is de technische specialist van Snelbouwcontainer, Leon kent de containers van Snelbouwcontainer door en door. Hij kan op technisch niveau iedereen voorzien van raad op maat.