Filter By

Close
Filter By

3 Products

Snelbouw Zeecontainers

Een demontabele zeecontainer van Snelbouw Container is geschikt voor veel verschillende doeleinden. Zo kunnen Snelbouwcontainers worden gebruikt als: bandenopslag, inboedelopslag, archiefopslag, self-storage unit, tijdelijke opslag, opslag tijdens een verbouwing of gewoon als extra ruimte.

Belangrijk detail is dat een demontabele zeecontainer van Snelbouw Container veel makkelijker te transporteren is dan een traditionele zeecontainer. Voor een ‘standaard’ zeecontainer heeft u altijd een transportbedrijf nodig om uw container van A naar B te verplaatsen. De zeecontainers van Snelbouw Container zijn demontabel en daardoor plat te vervoeren op een aanhanger. Meer containers? Dezelfde lage kosten! Omdat we de containers (bouwpakket) kunnen stapelen, kunnen we meer containers tegelijk meenemen. Daar komt nog bij dat we efficiënte routes rijden, waarbij we meerdere containers door Nederland afleveren, met relatief lage bezorgkosten!

Het feit dat de zeecontainer demontabel is brengt ook een ander voordeel met zich mee: u heeft niet altijd een massaal gevaarte op uw terrein staan! Als de zeecontainer is opgestapeld heeft u nagenoeg geen ruimteverlies op uw terrein. Het in- en uit elkaar halen van de zeecontainer is ook erg eenvoudig, in een mum van tijd zet u de zeecontainer met behulp van het handige kliksysteem in- en uit elkaar.

Van alle transportschades met traditionele zeecontainers is vocht in driekwart van de gevallen de belangrijkste oorzaak. Goederen zoals papier, kaneel, graan en onderdelen voor de auto-industrie zijn dan niet meer verhandelbaar. Daarvan heeft u met een demontabele zeecontainer van Snelbouw Container geen last; onze containers zijn zo ontworpen dat er een continue luchtstroom is in de containers. Hierdoor krijgt u geen condens, dit geldt voor zowel tijdens transport als na montage van de container. Kiest u voor nog meer zekerheid? Dan is het ook nog mogelijk om een extra condens beschermende laag aan te brengen op het dak (meerprijs), vraag onze naar de mogelijkheden.

Ook van roestvorming heeft u geen last, de zeecontainers van Snelbouw Container zijn vervaardigd uit volledig gegalvaniseerd (verzinkt) staal. Galvaniseren, ook wel verzinken genoemd is het aanbrengen van een zinklaag op een metaal om roestvorming van de onderlaag tegen te gaan. En omdat we er zo zeker van zijn dat er geen roestvorming zal optreden geven we 10 jaar anti-corrosie garantie.

Onze containers worden door zeer diverse partijen gebruikt, scholen, bedrijven, aannemers maar ook particulieren hebben onze de laatste jaren weten te vinden. In een mum van tijd creëer je met onze containers extra opslagruimte voor het opslaan van buitenspeelgoed, archieven of een (extra) schuur om de fietsen veilig en droog in te stallen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die een zeecontainer voor u kan bieden? Neem dan nu contact met ons op.