Snelbouw Zeecontainer

Een demontabele zeecontainer van Snelbouwcontainer is geschikt voor veel verschillende doeleinden. Zo kunnen demontabele containers worden gebruikt als: bandenopslag, inboedelopslag, archiefopslag, self-storage unit, tijdelijke opslag, opslag tijdens een verbouwing of gewoon als extra ruimte. Kortom, onze materiaalcontainer kunnen gebruikt worden voor veel doeleinden. 

Bent u nieuwsgierig? bekijk dan snel alle producten op onze website. Voor algemene vragen kunt u ons ook altijd bereiken door te bellen naar: 010 – 822 0544 of stuur een mail naar: klantenservice@snelbouwcontainer.nl

Filter By

Close
Filter By

3 Products

Snelbouw container: Wat maakt onze demontabele zeecontainers zo goed

Belangrijk detail is dat een 20 ft container van Snelbouw Container veel makkelijker te transporteren is dan een traditionele zeecontainer. Voor een ‘standaard’ zeecontainer heeft u altijd een transportbedrijf nodig om uw container van A naar B te verplaatsen. De zeecontainers van Snelbouw Container zijn demontabel en daardoor plat te vervoeren op een aanhanger. Meer containers? Dezelfde lage kosten! Omdat we de containers (bouwpakket) kunnen stapelen, kunnen we meer containers tegelijk meenemen. Daar komt nog bij dat we efficiënte routes rijden, waarbij we meerdere containers door Nederland afleveren, met relatief lage bezorgkosten!

Het feit dat de zeecontainer demontabel is brengt ook een ander voordeel met zich mee: u heeft niet altijd een massaal gevaarte op uw bouwplaats staan! Als de  20 ft zeecontainer is opgestapeld heeft u nagenoeg geen ruimteverlies op uw terrein. Het in- en uit elkaar halen van de zeecontainer is ook erg eenvoudig, in een mum van tijd zet u de zeecontainer met behulp van het handige kliksysteem in- en uit elkaar. Daarnaast is de container ook voorzien van hijsogen, waardoor u de container met een heftruck gemakkelijk kunt verplaatsen.

Van alle transportschades met traditionele zeecontainers is vocht in driekwart van de gevallen de belangrijkste oorzaak. Goederen zoals papier, kaneel, graan en onderdelen voor de auto-industrie zijn dan niet meer verhandelbaar. Daarvan heeft u met een demontabele zeecontainer van Snelbouw Container geen last; onze containers zijn zo ontworpen dat er een continue luchtstroom is in de containers. Hierdoor krijgt u geen condens, dit geldt voor zowel tijdens transport als na montage van de container. 

Ook van roestvorming heeft u geen last, de zeecontainers van Snelbouw Container zijn vervaardigd uit volledig gegalvaniseerd (verzinkt) staal. Galvaniseren, ook wel verzinken genoemd is het aanbrengen van een zinklaag op een metaal om roestvorming van de onderlaag tegen te gaan. En omdat we er zo zeker van zijn dat er geen roestvorming zal optreden geven we 10 jaar anti-corrosie garantie.

Onze containers worden door zeer diverse partijen gebruikt, scholen, bedrijven, aannemers maar ook particulieren hebben onze de laatste jaren weten te vinden. Een groot voordeel is het cilinderslot wat op de container is bevestigd. Dit zorgt ervoor dat uw spullen altijd veilig zijn opgebrogen. In een mum van tijd creëer je met onze containers extra opslagruimte voor het opslaan van buitenspeelgoed, archieven of een (extra) schuur om de fietsen veilig en droog in te stallen.

Zeecontainer kopen?

U kunt gemakkelijk bij ons een zeecontainer kopen. We hebben een ruim assortiment aan containers waardoor er altijd een product is die aan uw wensen voldoet. Dus, heeft u interesse, bestel dan direct uw ideal container. Heeft u nog ergens vragen over, neemt contact met ons op. U kunt ons bellen voor extra informatie via: 010 – 822 0544 of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze mail: klantenservice@snelbouwcontainer.nl.  

Veelgestelde vragen

Het is erg gemakkelijk om uw container op te bouwen. Het grote voordeel is dat u geen gereedschap nodig heeft. U heeft twee personen nodig voor het opbouwen wat binnen 10 minuten geregeld kan worden. Bekijk eens van onze youtube video’s waarbij het gehele proces compleet aan u uitleggen.

De afmetingen zeecontainer:

Standaard zeecontainers zijn beschikbaar in drie maten: 10 ft, 20 ft & 40 ft containers. De standaard breedte van de drie maten is 2,3 meter.

Ja, demontabele materiaalcontainers worden vervaardigd met hoogwaardige materialen. Ze gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal waardoor ze bestand zijn tegen de zware omstandigheden van het transport over zee en bieden dezelfde bescherming voor de lading.

Ja, de container kan aangepast worden aan de hand van de plaatsing van de deur. Het is hierdoor mogelijk om een dubbele deur te monteren aan de korte zijde of een enkele deur te plaatsen. Wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.

De kosten voor een demontabele zeecontainer kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte en de eventuele aanpassingen zoals de deuren. Close