Filter By

Close
Filter By

19 Products

Snelbouw Container

Een Snelbouw Container is geschikt voor veel verschillende doeleinden. Zo kunnen Snelbouwcontainers worden gebruikt als: bandenopslag, inboedelopslag, archiefopslag, self-storage unit, tijdelijke opslag, opslag tijdens een verbouwing of gewoon als extra ruimte.

Snelbouwcontainers worden vaak gebruikt door aannemers om tijdelijk gereedschap en waardevole spullen op te slaan. Daarnaast worden de snelbouw containers gebruikt door self-storage bedrijven als opslagunits. Ook worden snelbouwcontainers vaak gekocht door particulieren als een goedkopere oplossing voor een tuinhuis. Daarnaast worden de snelbouwcontainers ook door scholen gebruikt als extra opslag voor speelapparatuur.

Een snelbouwcontainer is door de 10 jaar anti roest garantie die vanuit de fabrikant wordt gegarandeerd een duurzame aankoop. Daarnaast is er vaak geen vergunning nodig voor het plaatsen van een snelbouwcontainer doordat een snelbouwcontainer demontabel is.

Elke snelbouw container kan gemonteerd worden zonder behulp van gereedschap in een korte tijd (afhankelijk van het formaat van de container).

Bekijk de snelbouwcontainers op onze website. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Bekijk ook de accessoires speciaal ontworpen voor de snelbouwcontainer.