Demontabele Fietsenstalling

Wilt u een premium fietsenstalling kopen? Dan hebben wij de beste oplossing voor u! Onze demontabele containers zijn gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal en zeer makkelijk op te bouwen maar ook weer of te bouwen. Wilt u meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar: 010 – 822 0544  of stuur een mail naar: klantenservice@snelbouwcontainer.nl

Filter By

Close
Filter By

2 Products

De premium demontabele fietsenstalling van Snelbouwcontainer

Onze fietsenstalling 3×2 meter opslag van Snelbouwcontainer is de ideale oplossing voor als overkapping voor uw fiets thuis of op uw bedrijfsterrein. Het is perfect om uw fietsen, scooters, brommers of het eventueel opslaan van andere spullen zodat ze veilig overdekt staan. Wij verkopen onze fietsenstalling thuis is de afmetingen 3×2 meter en 6×2 meter. 

De voordelen van onze demontabele fietsenstalling 3×2 meter

 • Kwaliteit en duurzaamheid:
  Onze overdekte fietsenstalling is ontworpen voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Met een indrukwekkende anti-roestgarantie van 10 jaar, kunt u erop vertrouwen dat uw investering bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit maakt onze fietsenoverkapping een betrouwbare en duurzame keuze voor het beschermen van uw fietsen en andere waardevolle bezittingen.
 • Eenvoudige montage:
  Het opzetten van onze overdekte fietsenstalling is een eenvoudige en vlotte taak. Dankzij het slimme ontwerp en de heldere instructies kunt u deze moeiteloos zelf monteren. Er is geen gespecialiseerd gereedschap vereist, wat zorgt voor een probleemloze installatie.
 • Flexibiliteit:
  Wat deze fietsenstalling extra interessant maakt, is dat deze demontabel is. Dit betekent dat u de flexibiliteit heeft om de stalling later te verplaatsen of zelfs af te breken als uw behoeften veranderen. Dit biedt u de vrijheid om uw ruimte optimaal te benutten en aan te passen aan nieuwe omstandigheden.
 • Veelzijdigheid:
  Of u nu een particuliere eigenaar bent die zijn waardevolle fietsen veilig wil opbergen of een bedrijfseigenaar die extra opslagruimte nodig heeft voor fietsen, deze fietsenstalling is geschikt voor diverse toepassingen. Met zijn strakke en moderne ontwerp vormt het een stijlvolle toevoeging aan elke omgeving.

In essentie biedt de fietsenstalling van Snelbouw container duurzaamheid, flexibiliteit en gebruiksgemak. Met een 10 jaar anti roest garantie en de mogelijkheid tot demontage, krijgt u een hoogwaardige oplossing om uw fietsen en bezittingen veilig te houden, zowel thuis als op uw bedrijfsterrein. Aarzel niet langer en profiteer van de voordelen van deze premium fietsenstalling voor een georganiseerde en goed beschermde omgeving.

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Dus, wilt u een fietsenstalling kopen? Bereik ons door te bellen naar: 010 – 822 0544  of stuur een mail naar: klantenservice@snelbouwcontainer.nl.  

Veelgestelde vragen

Ja, onze premium demontabele fietsenstallingen worden gebouwd met hoogwaardige materialen zoals gegalvaniseerd staal, waardoor ze stevig en duurzaam zijn, en bieden een veilige opbergoplossing zodat uw fiets overdekt staat.

Ja, u krijgt het als een bouwpakket binnen en de levering is verschillend aan de hand van de hoeveelheid en de locatie. De fietsenstalling voor thuis is ontworpen zodat u het heel makkelijk zelf in elkaar kunt zetten met het handige schuif en klik systeem, en u heeft geen gereedschap nodig. Met het juiste montageproces kunnen ze snel en gemakkelijk worden opgebouwd waardoor uw fiets overdekt kunt staan.

Ja, demontabele fietsenstallingen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ze bieden een veilige opbergoplossing voor fietsen thuis, op kantoor, in scholen, winkels en andere locaties.

Ja, demontabele fietsenstallingen zijn ontworpen om te worden gedemonteerd en verplaatst indien nodig. Dit biedt flexibiliteit bij het herconfigureren van ruimtes of bij het verhuizen naar een nieuwe locatie, hierdoor staat altijd en overal uw fiets overdekt.. Bij vragen kunt u gerust contact opnemen. 

Over het algemeen vereist fietsenstalling voortuin minimaal onderhoud. Regelmatig schoonmaken en inspecteren op eventuele schade is voldoende om hun functionaliteit en duurzaamheid te behouden. Bij vragen, neem contact op.Close