Een container tuinhuis voor u

Bent u opzoek naar de ideale oplossing voor tuinhuis? Dan hebben wij van Snelbouwcontainer de beste oplossing voor u. Wij bieden namelijk tuinhuis containers aan. Dit is de perfecte oplossing voor een stevige manier om al uw spullen op te slaan in uw tuin. Dus, bent u geïnteresseerd in een van onze zeecontainer als tuinhuis of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te mailen naar: klantenservice@snelbouwcontainer.nl of u kunt ons bellen: 010 822 0544.  

Filter By

Close
Filter By

18 Products

Een container tuinhuis koopt u bij Snelbouwcontainer

Wij van Snelbouwcontainer vinden het erg belangrijk dat wij kwaliteit aan u leveren. Daarom zijn al onze containers van het premium merk BOS. BOS is een Duits merk wat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige tuincontainers. Hierdoor heeft u altijd een container die jaren meegaat. Om u deze zekerheid te geven, bieden wij ook een anti-roest garantie aan van maar liefst 10 jaar

De voordelen van onze zeecontainer tuincontainer

Om u zoveel mogelijk informatie te geven over onze premium zeecontainer tuinhuis, gaan wij alle voordelen voor u op een rijtje zetten. 

  • Alle containers zijn gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal: Omdat wij kwaliteit zeer belangrijk vinden, bieden wij alleen maar de beste kwaliteit container tuinhuizen aan. Dit houdt in dat de container tegen alle weersomstandigheden beschermt is.
  • Wij bieden een 10 jaar anti-roest garantie aan: om u zekerheid te geven over onze producten, bieden wij een 10 jaar anti-roest garantie aan. Hierdoor hoeft u geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw container en de levensduur.
  • Onze containertuinhuis biedt veelzijdigheid: Of u nu extra ruimte nodig hebt voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen, tuinmeubilair of andere spullen, een container tuinhuis biedt voldoende ruimte en flexibiliteit om aan u specifieke behoeften te voldoen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij de beschikbare ruimte en uw opslagbehoeften.
  • De containers zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren: Om ervoor te zorgen dat er altijd een container is die bij u past en mooi staat in iedere tuin, bieden wij alle containers in alle ral kleuren staan. 
  • Het handige schuif- en klik systeem: Wat onze premium tuinhuis container zo ideaal maakt, is het handige schuif- en klik systeem. Door dit handige systeem kunt u de container tuinhuis gemakkelijk in elkaar schuif en te klikken zonder behulp van zwaar gereedschap. Het is hierdoor mogelijk om de gehele container binnen 10 minuten op te bouwen met behulp van twee man. 
  • De containertuinhuis is een duurzame keuze: U doet een duurzame aankoop omdat onze zeecontainer als tuinhuis een zeer lange levensduur hebben. Dit is perfect voor uw extra opslag.
  • Alle BOS containers zijn gecertficiceerd: BOS heeft TUV type goedkeuring op al de producten. Ook voldoet de de fabriek waar alles wordt geproduceerd aan de DIN Norm. Dit houdt in dat u geen vergunning nodig heeft.

De afmetingen van onze premium tuinhuis container

De container als tuinhuis is in verschillende afmetingen beschikbaar. zo is ons compacte model een 2×2 meter. Deze optie is perfect als u niet een te grote container tuinhuis zoekt en die perfect in iedere tuin past. Daarnaast bieden we een 2×3 meter aan, een 2×4 meter, 2×5 meter en de grootste jongen, de 6×2 meter. De 6×2 meter is de grootste optie waar u veel spullen in kwijt kunt. Deze wordt gebruikt voor verschillende opslagbehoeften. 

Alle accessoires voor uw containertuinhuis

Maak uw container tuinhuis compleet met een scala aan handige accessoires van Snelbouwcontainer. Om te beginnen bieden we een anti-diefstal veiligheidsbalk voor extra gemoedsrust, zodat uw waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. En met onze future ball lamp heeft u altijd voldoende verlichting, zelfs ‘s avonds.

Voor een georganiseerde opslag van gereedschap en andere benodigdheden, hebben we een handige gereedschaphanger en stellingen in drie verschillende maten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze inbraakbeveiliging zorgt voor extra beveiliging tegen ongewenste indringers.

Voor het ophangen van items zoals tuingereedschap en fietsen bieden we een ophangbeugel, terwijl onze kapstop zorgt voor een opgeruimde en ordelijke ruimte. En om het gemakkelijk te maken om zware voorwerpen in en uit uw container als tuinhuis te krijgen, hebben we een handige oprijplaat beschikbaar.

Met deze accessoires maakt u niet alleen optimaal gebruik van de ruimte in uw container tuinhuis, maar zorgt u er ook voor dat deze veilig, georganiseerd en goed verlicht is. Of u nu op zoek bent naar extra beveiliging, opslagmogelijkheden of gemak, bij Snelbouwcontainer hebben we alles wat u nodig heeft om uw zeecontainer tuinhuis compleet te maken.

Dus, bent u geïnteresseerd in een van onze container tuinhuizen, neem dan zo snel mogelijk contact op en dan zorgen wij ervoor dat uw opslagcontainer binnen een mum van tijd bij u in de tuin staat. U kunt een offerte aanvragen via de webste, of u kunt ons bellen via: 010 – 822 0544.

Veelgestelde vragen

Jazeker, dat is het grote voordeel van ons tuinhuisje. Ons container tuinhuis is demontabel en als bouwpakket wordt de container geleverd. De montage wordt geschat op een 10 minuten als u met 2 man bent. 

Onze zeecontainer tuinhuis is beschikbaar in diverse afmetingen. De kleinste optie is een 2×2 meter oplopend tot ons groostste formaat war de 6×2 meter is. Dit stelt u in staat om de juiste maat te kiezen die bij uw opslagbehoeften past.

Dat is zeker mogelijk. Wij doen leveringen binnen Nederland. Aan de hand van hoe ver u woont, word de transportkosten gerekend. Daarentegen is het ook mogelijk om uw container bij ons op te halen. Wij zijn gevestigd in Bergschenhoek. Voor meer vragen en informatie, stuur een mail naar: klantenservice@snelbouwcontainer.nl

Ja, we bieden een breed scala aan accessoires voor tuinhuis containers, waaronder anti-diefstal veiligheidsbalken, verlichting, gereedschaphangers, stellingen, inbraakbeveiliging, ophangbeugels, kapstokken en oprijplaten, om aan al uw opslagbehoeften te voldoen.

Ja, onze tuinhuis containers zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor ze een duurzame oplossing bieden voor langdurig gebruik in uw tuin.Close