Filter By

Close
Filter By

12 Products

Demontabele Combinatie container

Demontabele snelbouw combinatie containers zijn simpelweg gekoppelde demontabele containers. Deze combinatie containers worden vaak gebruikt om grotere spullen op te slaan die niet passen in een kleinere snelbouwcontainer. Zo kan een combinatie container worden gebruikt voor: apparatuuropslag, gereedschapopslag, auto opslag, inboedelopslag, als werkplaats, als hobbyhok of als opslagcontainer.

Een demontabele snelbouw combinatie container wordt vaak gebruikt voor bedrijven die op zoek zijn naar extra (tijdelijke) opslag. Ook worden de demontabele combinatiecontainers gebruikt door bouwbedrijven om op locatie zware apparatuur op te slaan. Daarnaast worden de demontabele combinatie snelbouwcontainer gebruikt door particulieren als alternatief voor een schuur in de tuin.

Vanuit de fabrikant wordt er 10 jaar anti roest garantie gegarandeerd op een demontabele snelbouw combinatie container. Voor het monteren van een demontabele combinatie container is geen zwaar gereedschap nodig.

Bekijk de demontabele combinatie containers op onze website. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Bekijk ook de accessoires speciaal ontworpen voor de demontabele combinatie containers.