Snelbouw Containers

BOS GmbH Best Of Steel wordt beschouwd als de marktleider op de pan- Europese markten in stalen frames en container productie. Zij zijn bij uitstek de specialist in het aanbieden van demontabele snelbouw containers die eenvoudig en snel te monteren zijn zonder gebruik van gereedschap.

CORROSIE GARANTIE

Alle snelbouw containers van BOS hebben een 10 jaar durende Anti Corrosie garantie, zowel op de beplating alsmede de ophang-ogen. Roest vorming op de laspunten is niet mogelijk aangezien de containers geponst worden.

ECO-MANAGEMENT

BOS werkt volgens de normen van Eco-Management. Dit is een vastgesteld beleid die ervoor zorg draagt dat een onderneming haar verantwoordelijkheid neemt met de consequenties voor het milieu en haar omgeving.

ECO-PROFIT VEILIGHEID

Eco Profit is een ecologisch project dat zich richt op integrale omgeving technologie. De focus is betere werkomgeving zowel intern als extern. Het uitgangspunt is het realiseren van kostenreductie.

TUV NORD GS MARK

Zowel de snelbouw containers alsmede de werkomgeving en processen zijn gecertificeerd. BOS heeft TUV type goedkeuring op producten en de fabriek voldoet aan de DIN Norm, meerdere ISO normen de Quality Management eisen zoals ze daar zijn.

BOS Best Of Steel met meer dan 400 werknemers is de marktleider in Duitsland op het gebied van materiaal containers (snelbouw containers) en stalen frames. Daarnaast vervult het een eminente rol op andere Europese markten. BOS fabriceert stalen en roestvrijstalen frames voor deuren en ramen sinds 1967. De snelbouw containers en snelbouw warenhuizen worden reeds 35 jaar gefabriceerd.

Een voortdurend proces van klantgerichtheid, betrouwbaarheid, punctualiteit en een hoog niveau van flexibiliteit met betrekking tot de producten, alsmede technische advies en informatie zijn pijlers onder onze onderneming en ons personeel zijn hierop professioneel getraind.

BOS Best Of Steel is een uiterst bekwame partner voor stalen frames op project basis. Een toegewijd team van gekwalificeerde planners, technische consultants en uiteraard commercieel personeel zijn aanwezig zowel bij onze klant als bij de architect. In overleg wordt de meest geschikte standaard of individuele oplossing bedacht en gemaakt. Door gebruik te maken van moderne technologie kunnen wij de meest uiteenlopende en niet standaard verzoeken qua ontwerp en functionaliteit invulling geven.

BOS containers zijn verkrijgbaar in zes standaard maten:

3x7ft – 20x7ft (1×2 meter tot 6×2 meter).

Elke unit is 7ft hoog (82,7 “, 2100mm) – extern

Elke unit is 7ft breed (82,7 “, 2100mm) – extern

Unit lengtes verschillen vanaf 3ft (43,3 “, 1100mm) tot 20ft (240,1”, 6100mm) – extern gemeten.

Het totale gewicht capaciteit van een snelbouw container is 3 ton, of 6.600 pond inclusief het eigen gewicht van de snelbouw container.

Als voorbeeld, een 10ft container is ongeveer 370 kg en kan dan verder gevuld worden met ruim 2600 kg zodat dit gewicht nog steeds met een kraan getild kan worden.

De snelbouw containers tillen met een vorkheftruck is toegestaan tot maximaal 2 ton, of 4,400lbs.

Een 4-weg vork koker systeem is beschikbaar voor de 10×7 en 13×7 modellen.

Het sneeuw laadvermogen is 210 kg / m².

De vloer heeft een dikte van 3/4 “(18mm), bestaande uit OSB 3 hout dat behandeld is tegen vocht en insecten.

De maximale draagkracht van de vloer is 500 kg / m².

Windbelasting is goedgekeurd tot 160 km / h. De snelbouw containers moeten worden verankerd aan de grond.

Het plaatmateriaal bestaat uit 0.8mm dik gegalvaniseerd staal. Dit staal is afkomstig van recycled materiaal.

Plat verpakte snelbouw containers kunnen worden gestapeld tot zeven hoog voor transport en 10 hoog voor het opslag.

Gemonteerd, kunnen de snelbouw containers buiten tot drie eenheden hoog gestapeld worden en binnen tot vier eenheden. De vloerbelasting in de gestapelde eenheden moet gelijkmatig verdeeld worden.

Onze containers zijn niet gelast. In plaats daarvan zijn de aansluitpunten gemaakt door middel van BTM ponsen. Deze BTM techniek zorgt ervoor dat het verzinkte oppervlak van het staal niet beschadigd raakt.

Er is een 10 jaar roest vrij garantie op de aansluitpunten.

Iedere deur in een snelbouw container heeft een cilinderslot en wordt geleverd met drie sleutels.

Extra beveiliging kan worden gerealiseerd door het plaatsen van een security tool bar, of een nieuw veiligheidsslot.

De demontabele of afneembare panelen kunnen zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen komen, waardoor montage van de snelbouw container in de meest krappe ruimten kan plaatsvinden. Bij schade is het eenvoudig een afneembaar paneel te vervangen.Close