20ft zeecontainer

Een 20ft zeecontainer bestel je snel en voordelig bij Snelbouwcontainer.nl. Onze 20ft containers zijn DIN- en ISO-gecertificeerd: flexibel dus. Wat je probleem ook is, deze container lost het op. Wij bezorgen onze 20 ft containers in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, in heel Nederland en België. U bepaald of wij de container voor u opbouwen of dat u dat zelf doet!

20ft container/20 ft container

De 20ft containers van Snelbouwcontainer.nl zijn DIN- en ISO-gecertificeerd: flexibel dus. Wat je probleem ook is, deze container lost het op. Vind hem in onze webshop!

Een 20ft container is veruit de populairste keuze als het gaat om containers Ze zijn niet te klein of te groot: ze zijn precies goed. Door hun ISO-vriendelijke design gaan ze ook prima om met andere containers. Onze 20ft container is van het merk BOS, Duitse degelijkheid dus. Alle (snelbouw)containers van BOS hebben een 10 jaar durende anti roest garantie, zowel op de beplating alsmede de ophang-ogen.

Verhuiscontainers

Voor verhuiscontainers bent u bij Snelbouwcontainer.nl aan het juiste adres. Met een ruime keuze aan containers vindt u bij Snelbouwcontainer.nl altijd een container die geschikt is voor uw verhuizing.  Naar een heel ander continent verhuizen? Dat wordt een fluitje van een cent met onze verhuiscontainers. Of misschien wil je gewoon een 20ft zeecontainer om je spullen ongeschonden op de juiste plek te krijgen.

Container op maat

U heeft een container nodig, maar de standaardafmetingen van de beschikbare containers zijn voor u ongeschikt. Laat een container op maat maken! U bepaalt of er 1 of 2 deuren worden geplaatst en aan welke zijde. Ook kunt u uw eigen RAL-kleur kiezen, kies bijvoorbeeld een kleur die bij uw huisstijl past! U maakt de container “perfect passend” door te kiezen uit ons uitgebreide accessoire aanbod, kies uit: anti condens coatingoprijplaatkapstokgereedschapshanger en nog veel meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Close