Wilt u meer informatie over uw eigen Selfstorage locatie? Bel dan 010-8220544 of mail naar info@snelbouwcontainer.nl

Opslag locatie ontwikkelen

De selfstorage units zijn bedoelt om kleine ruimtes te verhuren aan particulieren of bedrijven. Op deze manier kunt u grote ruimtes verdelen om zo meer rendement over uw beschikbare oppervlakte te behalen. De containers zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Zo is er voor elke ruimte een geschikte selfstorage container. De containers kunnen ook in de hoogte worden gebruikt. Op deze manier gebruikt u de ruimte driedimensionaal. De selfstorage units worden ook wal eens mini opslag units genoemd.

De self storage containers zijn een vervanging van de traditionele selfstorage oplossingen. Hierbij een aantal voordelen:

Verschillende containertypes
Voor selfstorage locaties leveren we twee type containers. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadeel. Bekijk hier op onze andere website de verschillen tussen de containers!

Containers huren
Wilt u graag beginnen met een aantal containers maar geen groot bedrag uitgeven? Dan is het ook mogelijk om de containers te huren. Meer weten? Bekijk hier onze huurpagina!

Neem contact op voor onze speciale selfstorageprijzen!

Opslag locatie ontwikkelen
Wanneer u een stuk grond, leeg pand of een grote ruimte heeft dan is het aantrekkelijk om deze op te delen in kleine delen en dit te verhuren. Veel particuliere, zzp’ers en kleine bedrijven zijn op zoek naar opslag. Deze kunnen dan op uw eigen locatie een container huren. Dit concept heet Selfstorage. Op deze manier heeft u een hoog rendement op uw locatie!

Veel ervaring
Snelbouwcontainer heeft veel ervaring met het opzetten van een selfstoragelocatie. Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een locatie? Neem dan contact met ons op! We kunnen onze expertise inzetten om te helpen met de marketing, prijzen en neerzetten van de containers. Meer weten? Neem contact met ons op!

Contact met ons

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht